top of page
Microblading
microblading-header.jpg

Microblading Øyebryn

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi vi implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Med en gang etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 4-8 ukers tid. Da må du komme tilbake for påfyll for at vi skal kunne perfeksjonere brynene dine. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 4-8 uker. Det samme gjelder tradisjonell permanent makeup med maskin.

Microblading vs. Permanent Make up: Hovedforskjellen er at Microblading er en manuell metode mens PMU oftest er utført med maskin. Microblading ligger mer overfladisk i epidermis og sjansen for å få blødning av fargen er utrolig liten. På grunn av nettopp denne teknikken og dens profesjonelle utførelse vil hårstråene i bryn være mye mer 3 dimensjonale og super crispy/tynne.

Kontraindikasjoner for Microblading: Vi kan ikke behandle klienter som er gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling.

Pris: 4600,- inkl. refill innen 6 uker.

Anbefales refill innen 1år. 1500,-
Ta gjerne kontakt for mer informasjon av behandling.
bottom of page