top of page
UCW-lille_sorte-700x300.jpeg
ucw-master-logo.jpg
10968460_724108767709779_601071950061872

Universal Contour Wrap Elite

VI GARANTERER DEG AT DU PÅ KUN 2 TIMER VIL TAPE MINST 15 CM! 


Universal Contour Wrap er verdens eneste vitenskapelig dokumenterte kroppswrap som gir deg et umiddelbart centimetertap på minst 15 cm på bare 2 timer, noe som gjør det til en perfekt løsning når du ta deg best ut for spesielle anledninger.
 

Tapet av 15 cm er også garantert å vare i minst 30 dager, så du kan være sikker at du vil se bra ut lenge etter at du forlater salongen. Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, men med et gjennomsnittlig tap på mellom 25- 35 cm etter første behandling vet vi at du vil bli imponert!
 

Men Universal Contour Wrap gir ikke bare et eksepsjonelt centimetertap; den unike leireblandingen og spesielle innpakningsmetoden som benyttes vil også stramme opp og tone kroppen mens den avgifter og renser huden så du ikke bare ser godt ut, men føler deg fabelaktig også etter bare en behandling.
 

Så uansett om du bare ser etter en kick-start på en slankekur eller vil angripe noen få ekstra sta centimeter kan du stole på at Universal Contour Wrap vil levere umiddelbare resultater som vil få venner og familie til å lure på hvordan du gjør det. 

Behandlingen går ut på at du pakkes inn i ca. 25 elastiske bandasjer som har ligget og trukket i en varm mineralholdig leireløsning.

UCW Chrysalis Ny , forbedret og komplett unik behandling fra Universal Contour Wrap som kombinerer classic centimetertaps behandlingen med muskeltoning og figurforming i en enkelt behandling.

Classic Elite tilbyr samme garanti som UCW , men med ekstra fordeler.

Det anbefales at du tar en kur på 3-5 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom for å få en effektiv avgiftning og det er normalt gå innrundt 63-65 cm etter tre behandlinger, og det er ikke uvanlig å gå ned  en størrelse eller to.

Det er flere positive aspekter ved behandlingen: 

* Først og fremst avgiftning av kroppen. 

* I tillegg gjør den deg minst 15 cm mindre, strammer opp hud, reduserer cellulitter/ appelsinhud og strekkmerker, flott for alle typer eksem og psoriasis og fjerner døde hudceller. 

* Mange vil også merke økt energi, sterkere immunforsvar, vekttap, sunn hud og sunt hår, bedre blodsirkulasjon og bedret søvnkvalitet.

 

Etter behandling Universal Contour Wrap® Classic  fortsetter å virke lenge etter du har forlatt klinikken. Etter innpakkningen forblir den spesielle leireløsningen i porene og avgiftningen og oppstrammingen fortsetter i opptil tre til fire dager og sørger for videre cm tap. Etter behandlingen er det viktig at du drikker mye vann for å skylle ut avfallsstoffene som har blitt frigjort under behandlingen.

Etter behandlingen Anbefales det å bruke Universal Contour Exfoliation Scrub, Detoxifying Shower Gel og Firming Lotion for å få bedre resultater.

 

Universal Contour Wrap Classic er kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av Harper’s Bazaar og vinner stadig tester.

Pris:
UCW CLASSIC, ca 2 timer, 2800,- (Kur 3ganger 7560kr. Kur 5ganger 12320kr.)

UCW Express Wrap ca 1 rime, 1600,-

Ta gjerne kontakt for mer informasjon av behandling.

Se også test av tv2.no 

 

To vakre damer  som “wrapet” til Høyers 10-årsjubileum i sommer:  Elisa Røtterud og Ingeborg Heldal. Elisas blogg les her

0_0_0.72_0.6_215_190_csupload_58444546.j
bottom of page